Overklig men bra serie

Ska för en gångs skull skriva om en serie, inte vilken som helst, utan serien om Sam och Dean Winchesters liv.
Serien är hur bra som helst, om man gillar lite sci-fic och de overkliga bortom denna värld.
Det handlar om bröderna Winchester, som efter deras mammas mystiska död, vart uppfostrade till "jägare".
Nu 22 år senare är brödernas pappa försvunnen, och det som tog deras mammas liv fortfarande fri. Tillsammans måste Sam och Dean hitta sin pappa samtidigt som de försöker koppla samman sin mammas död. Samtidigt som de hjälper människor med ovanliga problem, helt enkelt varelser som dyker upp i hela Usa, då de letar efter deras pappa John Winchester. 

Serien har hittills bara gjort 2 säsonger, som sänts i Sverige, men jag hoppas på fler.
Om ni inte har sett den så föreslår jag att ni tjuvkikar ikväll, och varje tisdagskväll, kl 22.30 på SVT24 eller på reprisen som går 00.30 på Svt2.

  

1. Sam och Dean Winchester
2. Sam - Jared Padalecki (Dean i Gilmore Girls)
3. Dean - Jensen Ackles (med i Dawnsons Creek och Våra bästa år)

Hoppas ni kollar in serien ikväll.
// hörs snart


Den bästa filmen ever - The Notebook - såklart

   

Jag måste nu erkänna att den bästa filmen som jag sett, överhuvudtaget, är "The Notebook" med Ryan Gosling som Noa och Rachel Mcadams som Allie. Det handlar om en kärlekromas som varar för evigt. Den berör en verkligen och den är hjärtgripande. Filmen handlar om en ung tjej (som har de bra ställt) och en vanlig bondpojke, båda möts på en carneval där de inleder en romans. Filmen börjar med att en man, som kallar sig Ed, läser en berättelse (alltså själva filmen) till en kvinna som är inlagd på ett äldreomsorg...

Den här filmen rekommenderar jag till alla som inte har sett den, den är absolut värd de.




// hörs snart

Animerad

image16

Nu till en rolig animerad komedi, och vem har huvudrollen (eller rösten) jo ingen mindre än Jim Carrey. Vi hör även Steve Carell, han som var med i "Bruce- den allsmäktige" och sen "Evan - den allsmäktige". Den här filmen är väldigt rolig och komiskt gjord. Om man ska se den så ska de absolut vara med engelska röster, och itne svensk. Tycker det förstör när de är dubbat. Filmen handlar om elefanten Horton som upptäcker att det finns en liten stad på ett dammkorn som han hittar. Han den enda som kan höra vad borgmästaren i dammkornsstaden Whoville säger. Han ska hjälpa de med ett problem - blomman som Whoville sitter på har slitits loss från sin stjälk och Horton måste komma på ett sätt att rädda Whoville från att utplånas.
Hoppas ni gillar filmen. Den hade premiär 14 mars.

// hörs sen

Mest Romantiska Filmparen (enligt moi)



1.Den mest romantiska filmen, och därmed filmpar, är "The Notebook" med Ryan Gosling och Rachel McAdams.
2.Såklart Romeo & Julia också måste vara med, här spelas de utav Claire Danes och Leonardo DiCaprio
3.Kan inte ha min absoluta favoriter utan Heath Ledger, här i filmen "Brokeback Mountain" med Jake Gyllenhaal.
4.Sist men inte minst "Titanic" som är en av de historiska filmer som jag ser ganska ofta. Här har vi Leonardo DiCaprio igen men denna gång med Kate Winslet.

Hoppas ni tycker samma som jag, kommentera annars.

//

Historiska bilder

image10

Här ser vi bilder på några kända tjejer då de va små, urgulligt eller vad säger ni? Den som förändrats mest är ju Angelina jolie, man kan inte tro att de är hon. Och den absolut gulligaste, min favorit, är Drew Barrimore som var med i E.T då hon var runt 6år eller så. Den som liknar sig själv mest är nog Cher, hon har till och med samma frisyr som hon hade då.

Så klart måste jag ha med några killar också :

image11

Titta på Jean (Claude) Van Damme urgullig. Men vart chockad när jag såg Marilyn Manson, han är inte alls lik sig själv, han ser helt annorlunda ur ju. Men min absoluta favorit här är nog Leonardo DiCaprio, så himmla söt och gullig finns inte.

Hoppas ni fick er en rejäl dos av skratt som jag fick när jag hitta dessa bilder.
Kommentera gärna vad ni tycker om bilderna.

// hörs inom kort

Urrolig film

image9

Den här filmen måste ni bara se på, den heter "Meet The Spartans" och är som en nyare version av Scary Movie, fast inte så scary :D. Det handlar om den store ledaren Leonidas som måste samla ihop Spartas mest välutrustade män för att stoppa Perserna från att invadera hans rike. Den har som Scary movie inslag av de mest kända filmerna, som redan varit på bio, men gjort om de så det blir roligare helt enkelt.
Hoppas ni gå och ser på den här filmen, den är värd de. Den hade premiär i Sverige den 19 marsoch är inom genren komedi såklart.

// hörs

Veckans (måste se) Film

image7

Veckans film är en film som alla måste se, den heter "Into The Wild" och är regisserad av en underbar skådis vid namn Sean Penn (se nedan), Filmen är baserad på en verklig händelse om den 22 årige Christopher McCandless som precis avslutat sina collegestudier och har en lovande framtid inom räckhåll. Men istället för att välja en framgångsrik yrkeskarriär, bestämmer han sig för att vända sitt priviligerade liv ryggen och ge sig ut i vildmarken. Det han får uppleva förändrar honom för alltid. Filmen är inom genren Drama, men den är absolut värd att se.



// hör av mig snart igen

Christian Bale - Huvudroll i nya Terminator 3

image6

Här ser vi Chrsitian Bale i hans nya roll som John Connor i den nya Terminator-trilogin ("Terminator Salvation: The future begins"), som säg ska ha svensk premiär den 29 maj 2009. Själv så tycker jag att det blir för mycket med Ännu en Terminator, men med Chrsitian Bale som huvudroll, ser jag gärna filmen i alla fall.

Återkommer med ännu mer smaskiga nyheter inom kort.....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0